Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

SaMoTer 2020-Verona

SaMoTer 2020-Verona 2020. március 21-25. között kerül megrendezésre a SaMoTer építőipari gépek és földmunkagépek nemzetközi szakkiállítása.

A földmozgatás, az ásás, a fúrás, az emelés, a zúzás, a rostálás és a bontás mind olyan tevékenység, amelyet most már kifinomult technológiákkal lehet végrehajtani: az emberek és a gépek digitális interfészek útján kapcsolódnak össze; A gépek kölcsönhatásba lépnek más felhőben tárolt adatokat előállító gépekkel, ezáltal lehetővé téve az építési tevékenységek fokozatos automatizálását, a hatékonyság fejlesztését és a legveszélyesebb feladatok biztonságos kezelését is. 

A SaMoTer az Asphaltica kiállítással együtt várja látogatóit, mely az aszfaltozási technológiákkal és berendezésekkel, valamint az útbiztonság témaköreivel foglalkozik. Első alkalommal kerül megrendezésre a SaMoTer-rel egy időben az ICCX Southern Europe elnevezésű kiállítás és konferencia, a beton és előre gyártott betonelemek iparának szakmai fóruma.

A SaMoTer építőipari gépek, daruk, emelők, beton-és cementipari gépek és berendezések, földmunkagépek, útépítőgépek, fúrógépek, alagútfúró berendezések, kőbánya gépek és berendezések, teherautók, szállító berendezések, alkatrészek, építőipari szolgáltatások háromévente megrendezésre kerülő szakkiállítása.

A gépek egy jelentős része működés közben is megtekinthető. Az élő bemutatókat mindig jelentős szakmai érdeklődés kíséri.

 

A 2017-ben megrendezett szakkiállításon a 780 kiállító összesen 25 országból érkezett. A kiállítás nettó 84.000 m2- nagyságú területet foglalt el. A szakmai látogatók száma meghaladta a 80.000 főt.

A Veronai Vásár magyarországi képviselete örömmel áll az érdeklődők rendelkezésére minden további felvilágosítással:

Expo Consulting Kft.,

Bótáné Csuka Ilona 1137 Budapest, Radnóti u. 2. e-mail: ilona.bota@expobs.com Telefon: 1/301-0658,

Fax: 1/301-0659, Mobil: 30/454-2928