Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mindig magasabbra!

Mindig magasabbra!

A Karos személyemelő platform igen magasra viszi fel a szerelő-karbantartó munkásokat:  akár 12- 41 méterre! Szinte nincs olyan karbantartási, szerelési, metszési munka ahol ne állna helyt. 

A dízel mellett elektromos változatban is elérhető. Optimális kialakításának és kinyúlásának köszönhetően könnyedén kerüli ki az akadályokat. 20 méter alatt az alváz kialakítása miatt lehetséges a forgatás is, emiatt hatékonyan  dolgozik a legszűkebb helyeken is.

A gumilánctalpas személyemelők a nehezebb füves, saras területen nyújtanak optimális megoldást.

Az Ollós személyemelő platform is nyújtózkodik rendesen: munkamagassága 6,5 métertől  18,5 méterig terjed.  Nélkülözhetetlen segítőtárs építkezéseknél, épületek takarításánál, különböző eseményeknél. Keskeny, szűk helyen is könnyen működtethető. Kültéri használatra a dízel, beltérire az elektromos változat a hatékony megoldás. A kosár teherbírása 230 kg és 700 kg közötti, típusonként eltérő.

Az Oszlopos személyemelők a nehezen elérhető helyek hozzáféréséhez valók.  Munkamagasságuk 6-12 méter között van. Karbantartási munkálatoknál, áruházi területen ideálisak. Kül- és beltéren egyaránt használhatók.

A könnyű, kompakt, beltéri használatra tervezett szerelőállvány sem tériszonyos, akár 14 méterre is felér. Ultrakönnyűsége miatt szállítása akár egy furgonban is megoldható.

A vontatható személyemelők számos területen segítik a munkát. Munkamagasságuk a 9,9-18,7 méter. Beltéri és kültéri használati lehetőségük, könnyű súlyuk miatt a legkedveltebb típusok ezek a trailereket. A jármű kis és kompakt mérete és tömege bármely terepen könnyen vontatható.

A Teleszkópos személyemelők hosszú kinyúlásuk és sebességük jó kombinációja miatt  kikötők, építkezések, bontási és karbantartási munkálatok elvégzésére egyaránt rendkívül megbízható megoldást jelentenek. Egyes modellek lengőgémmel felszereltek, amely  a ,,túlnyúlásos” munkáknál remekül hasznosítható, precíz munkát tesz lehetővé.

A konténeremelő rendszer feltalálója a Marrel. Tervezőként és gyártóként teljes körű irányítással rendelkezik a termelési folyamat felett. A cég termékeinek kulcsszavai: hatékonyság és termelékenység. A minőségi anyagok és alkatrészek mellett nagy szerepe van az egyedi design-nak is. Az impresszív teljesítményhez magas élettartam társul.  

Az 1970-es években alapított olasz Rozzi S.p.a a hidraulikus és elektrohidraulikus eszközök terén szerzett hírnevet. Terepe az anyagmozgatás. Olaszországi piacvezetőként nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, a képzett munkaerőre, a termékek minőségére és megbízhatóságára. Termékei biztonsága kiemelkedő.

A csoport tagja a 30 éves tapasztalattal rendelkező TAM. mely emelőhorgok gyártására specializálódott. A cég a szállítás, konténerek kezelésére területén alkotott kiemelkedőt.  

Forgalmazó, kiállító: Gifmodul kft