Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gumikerekes kotrógép M314F

Gumikerekes kotrógép M314F Megérkezett az új generáció! Az M 314 F-ről sok minden elmondható, ami általában jellemző a CAT erőgépekre: megbízható, hatékony, biodízellel is működik, környezetbarát, könnyen variálható, egyszerűen kezelhető és kényelmes. 

Ami ennél több, az a részletekben lakozik. A teljesség igénye nélkül: kezelője a létező legkényelmesebb, legbiztonságosabb, legcsendesebb munkahelyen dolgozik. Műszerfalán a digitális kijelzők tárháza segíti. Nem kell a pedált nyomkodnia, erről automata berendezés gondoskodik. Laptopját, vagy telefonját a fülkében töltheti. CD, MP3, rádió és USB port is rendelkezésére áll. A láthatóságot LED lámpák biztosítják számára. Ennél nagyobb méretű üvegfelület egyszerűen nem létezik. Minden a lehető legegyszerűbb és funkcionálisabb. A biztonság az M 314 F-nél nem opció, hanem alapélmény.

Kevés olyan út-, építő-, vagy közműépítő munka létezik, amire ez az erőgép nem használható. Ezt könnyen cserélhető ásó-, kőtörő-, fúró-, kanál-, emelőfunkciói biztosítják. A nagyfokú variálhatóság optimálissá teszik távoli (több mint 9 méteres), vagy egészen közeli munkákra egyaránt. Maximális emelőkapacitása 6.750 kilogramm!

Futóműve, felépítése tökéletes. Akár 37 km/h sebességre is képes. 

Szervízelése világszinten megoldott, a CAT Komplett Ügyfélkezelő Rendszer segítségével.  

Kiállító-Forgalmazó: HUNTRACO Zrt.