Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fliegl Gépszállító tréler (SDS 470)

Fliegl Gépszállító tréler (SDS 470)

A nehézrakományos szállítások magas követelményeket támasztanak. A Fliegl trélerei a legmagasabb igényeknek is megfelelnek és sokoldalúan felhasználhatók. A Fliegl gépszállító trélereket és félpótkocsikat is gyárt, melyek a vevők egyéni igényeinek megfelelően kivitelezhetőek. Különösen masszívak és időtállóak, valamint beruházásának biztonságát biztosítják.

A Fliegl félpóttrélerek építőipari és egyéb gépeket, továbbá nehézárut is biztonságosan, megbízhatóan és gazdaságosan képesek szállítani. A Fliegl 6 és 60 tonna közötti hasznos terhelhetőséggel gyártja járműveit, melyeket optimálisan alkalmazásuk helyéhez és céljához lehet igazítani.

Tandemcsalád (Tandem – Baufahrzeuge, Dreiseitenkipper, Tandem-Tiefbettanhänger (4), (12)

A tandem platós pótkocsi alapfelszereltségének része az oldalfalba beágyazott Load Lock léc. További 36 rögzítési pont található a rakományok biztonságos szállítása érdekében.

A Fliegl tandem gépszállító pótkocsi 2050 mm-es belső szélességű, ezzel további lehetőséget teremtve építőipari cégek, építőipari gépek, villástargoncák, speciális eszközök bérbeadói számára. Az optimális hasmagasság és talajhoz való igazodás érdekében a Fliegl új innovációt szabadalmaztatott: az integrált légtartályt. Pótkocsiknál 11,8 tonna összsúlyig a Fliegl teljesen lemond a fékrendszer táplálására szolgáló hagyományos légtartályról. Ennek előnye, hogy 1 komponenst meg lehetett takarítani, ezáltal csökkentve a saját tömeget, növelve a hasznos terhelhetőséget. További előny: a tartály nem lóg a tengelyek alá, mivel az alvázon belül található. A teljes váz – beleértve a tartályt is – tűzihorganyzott.

2016-ban mutatták be a tandem pótkocsi trióhoz fejlesztett feljárót. Jellemzője: a csúszásmentesség és az aerodinamikus kialakítás. Az új felhajtó különleges optikával rendelkezik, a rakomány háromszög alakú profilokon gurul fel, ezekben a profilokban rejlik az aerodinamikai előnye. A menetszelet a profilcsúcsok oldalra elvezetik, a rámpa egyes elemei közötti réseken a levegő akadálytalanul áramolhat.

Letolófelépítmény

A Fliegl letolórendszer forradalmasítja az ömlesztett nehézáruk szállítását. Alkalmazható ferde talajon is. Lényegesen gyorsabb kiürítést tesz lehetővé, mint a billentés. Ideális útépítéseknél és aszfaltmunkálatoknál. A kiürítés adagolható, így kiválóan alkalmazható bekötő- vagy főutak építésénél. Mivel nem kell billenteni, így megfelelő az épületen belüli, alagútban történi vagy földalatti munkálatokra is. 

Kiállító, forgalmazó: Fliegl Abda Gépgyártó Kft.