Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

ÉBSZ Közgyűlés- Új Felügyelő Bizottság 2018

ÉBSZ Közgyűlés- Új Felügyelő Bizottság 2018

A múlt év értékelése és az új év teendőinek megvitatása céljából 2018. 02.05.-én újra összeült az Építőgép Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége.

Minden év elején a szövetség új felügyelő bizottságot választ.

 

 

Az új felügyelő bizottsági tag személyében Fekete-Kovács Győzőt köszönthetjük. (Időszak: 2018. 02. 05-2022. 02. 14.) 

Pár információ magamról (Fekete-Kovács Győző): 

1991-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki szakán, autógépész mérnökként. 12 év kereskedelmi és vállalatépítési gyakorlatot követően kerültem vissza a szakmába, és 2004-ben kezdtem foglalkozni az automata zsírzókkal, kenéstechnikával. Az első években egy vezető világmárka hazai képviseleténél dolgoztam és ismertem meg mind az ipari, mind a mobil szakágakat. 2009-ben alapítottam az EuroScale Kft-t, melyben mai napig többségi tulajdonos vagyok. A kezdetben családi szervizként működő vállalkozás intenzív fejlődésnek indult, köszönhetően – többek között az ÉBSZ szervezetben megismert – szakmai kapcsolatoknak, és a szakma iránti elhivatottságunknak. Mára több mint 20 fővel dolgozunk országosan, illetve irányítom a szlovákiai és romániai kirendeltségeinket.

Magamról röviden: általában nyugodt, de kreatív embernek tartom magam. 4 gyermekem van, a legifjabb pár hónapos. Kecskeméten élek, és működtetem a vállalkozásomat. Két nagyobb gyermekem szintén az EuroScale-ben dolgozik, mint üzletágvezető, illetve technikai területen. Idén töltöm – sajnos – az 50. évemet.

Célom, hogy magánemberként a hazai társadalom elfogadott és megbecsült tagja legyek (több társadalmi szervezetben is vállalok szerepet), valamint olyan professzionális és sikeres vállalkozást építsek fel, amely méltó az összes szakmai partnerünk megbecsülésére.