Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

ÉBSZ Közgyűlés- Új elnökség 2018

ÉBSZ Közgyűlés- Új elnökség 2018

A múlt év értékelése és az új év teendőinek megvitatása céljából 2018. 02.05.-én újra összeült az Építőgép Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége.

A szövetség 3 évente új elnökséget  választ meg. 

A szövetség által megválasztott elnök Fábián Zoltán lett, akit munkájában (elnökségi tagok) Varga Ákos és Wágner Gábor fogják majd segíteni. (Időszak: 2018. 02. 05.-2021. 02. 05.)

Pár információ magamról (Wágner Gábor):

"2017-ben kerültem közelebb az építőipari gépek forgalmazásához. A Kuhn Földmunkagép Kft. ügyvezetőjeként a Komatsu építőgépek, a Powerscreen törő és osztályozó gépek, valamint a TWS vizes osztályozó rendszerek kizárólagos forgalmazásával, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozunk. Hátteremet tekintve évekig vezettem az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. tehergépjármű értékesítését, illetve előtte 17 évig a bank és lízingszektorban (K&H, Ober Lízing, Volksbank Leasing) töltöttem be értékesítés vezetői illetve ügyvezetői pozíciót. Remélem, hogy a tehergépjármű és a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalataimmal tevékenyen fogom tudni segíteni az elnökség munkáját."

 

Sok sikert és kitartást kívánunk közös munkájukhoz.

Köszönjük a leköszönő Dr. Csorba Kázmér elnök és Kamarás István elnökségi tag több, mint 10 éves munkáját a szövetség elnökségében.