Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A Verbis szivattyúválasztéka a mezőgazdaság szolgálatában

A Verbis szivattyúválasztéka a mezőgazdaság szolgálatában A Verbis Kft. folyamatosan bővülő termékválasztékában egyre nagyobb szerepet kapnak a japán TSURUMI és KOSHIN, a holland BBA, az olasz DAB és DRAGFLOW szivattyúgyárak termékei.

A szivattyúkínálat kiterjed a tiszta víz szivattyúzásától a szilárd anyagot tartalmazó, sűrű szuszpenziók szállításáig, a kis- és nagynyomású, villany-, benzin- és dízelmotoros hajtású szivattyúkra is.

Felhasználásuk széles skálán mozog: mezőgazdasági öntözéshez, építőipari talajvizekhez, bányászati üledékes talajvizekhez, külszíni kavicskitermeléshez szennyvízkezeléshez, hígtrágya mozgatásához, tavak lecsapolásához, fűtőrendszerekhez egyaránt megbízható megoldást jelentenek.

A TSURUMI merülő szivattyúk a világ piacvezető gyárában készülnekSzinte nincs olyan feladat, amihez nem értenek. A létező legmagasabb minőségű munkát végzik alagútfúrásnál, homok- és bentonit szuszpenziók szivattyúzásánál, szennyvíztisztításnál, betonkeverésnél, nyílt színi bányák víztelenítésénél, föld-alatti helyiségek elárasztás elleni védelménél, mobil mosóberendezések és tűzoltóautók vízellátásánál, fémipari, élelmiszer-ipari folyamatok technológiai vízellátásnál. És még hosszan sorolhatnánk.

A japán Koshin gyár a világpiac 30%-át látja el szivattyúkkal! Robbanó motoros önfelszívó szivattyúik a világszínvonalat jelentik Magyarországon is. Motorjaikat olyan nagyágyúk gyártják, mint a Honda, Mitsubishi, Subaru. Saját, Koshin motorokkal felszereltek is szerepelnek a kínálatban. Kiválóan teljesítnek, akár szennyezett víz-, félzagy kezelésről, vagy öntözésről van szó.

A BBA önfelszívó szivattyúk havária esetén a leghatékonyabb megoldást jelentik.

Hangszigetelt kivitelű változata lehetővé teszi a belterületi alkalmazást Kompakt kialakításúak, elektromos és dízel hajtással egyaránt rendelhetők. A szívó és nyomó

oldali szállító vezetékeket gyorscsatlakozókkal ellátott flexibilis csődarabok összekapcsolásával percek alatt tetszőleges hosszúságúvá alakíthatók.

Mederből történő bányászatra, tavak és csatornák iszapkotrására a legjobb megoldást a DRAGFLOW agitátoros szivattyúk jelentik.  Közvetlenül felszerelhetők kotrógépre.

Hidraulikus vagy elektromos hajtással is elérhetők. A leülepedett anyagok fellazítása bontófej alkalmazásával tehető hatékonyabbá. Magas agyagtartalom esetén sem esik kétségbe: az injektorfej és a nagynyomású víz együttes alkalmazása megakadályozza a  szívókosár eltömődését.

 

Kiállító, forgalmazó: Verbis Kft.