Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gépkezelői verseny

Kedves Látogatóink!

6. alkalommal került megrendezésre az ÉBSZ Építőgép Kiállítás, amely keretein belül kiderült, hogy kik Magyarország legjobb gépkezelői. Ezúton is szeretnénk gratulálni és köszönetet mondani minden résztvevőnek és nyertesnek, hogy ellátogattak hozzánk Tökölre.

Akik a helyszínen nem tudták átvenni nyereményeiket, kérem jelentkezzenek a kiallitas@ebsz.net e-mail címen, vagy a 06 70/ 43 42 070-es telefonszámon.

Köszönjük szépen részvételüket!

Az ÉBSZ csapata

 

     

 

A munkavédelemről szóló 1993. XCIII. törvény, és a hozzá kapcsolódó végrehajtási utasítások alapján tudomásul veszem, hogy a kiállítás során
a munkagépek kipróbálása során az esetlegesen szándékos vagy gondatlanul általam okozott személyi és vagyoni károkért minden felelősség
engem terhel, a kiállítók és a szervezők felelősséget nem vállalnak.

– A kijelölt próbapályát nem hagyom el.
– A kiállítás látogatóinak testi épségére vigyázok.
– A részemre átadott gépet a legnagyobb körültekintéssel üzemeltetem.
Tököl, 2017. szeptember 14-16.
A gép vezetéséhez szükséges ismeretekkel, gyakorlattal, jogosítvánnyal rendelkezem!!

 

Előregisztráció 2017.09.11-ig a Gépkezelői Verseny oldalon!

Az előregisztrációt követően regisztrációra a helyszínen, korlátozott számban (üresen maradt versenyidőpontok erejéig) lehetséges! A narancssárgával jelzett részt a jelentkező tölti ki! Jelentkezők besorolása nevezési sorrendben, korlátozott számban lehetséges!

Nyilatkozat

Aláírásommal elismerem, hogy tudok róla, a kiállítás területe veszélyes üzem és azt saját felelősségemre látogatom. A biztonsági előírásokat és a speciális KRESZ szabályokat a kiállítás területén betartom. Tudomásul veszem, hogy amennyiben 14 éven aluli gyermekkel érkeztem, az csak felnőtt felügyelete mellett látogathatja a kiállítást. Aláírásommal igazolom, hogy az adatszolgáltatás részemről önkéntes és rám nézve valós adatokat tartalmaz. Hozzájárulok ahhoz, hogy az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (továbbiakban ÉBSZ) és a 2017. szeptember 14-16. között tartott tököli kiállításon részt vevő hivatalos Kiállítók (Kiállítók) a jövőben hozzájárulásom esetleges visszavonásáig információkat, reklámanyagokat küldjenek részemre, valamint az említett célokra adataimat minden további ellenszolgáltatás nélkül az ÉBSZ és Kiállítók felhasználják, illetve azok kezelésével harmadik személyt megbízzanak. Az ÉBSZ és a Kiállítók jogosultsága az adatok felhasználására részemről kifejezett nyilatkozatommal bármikor megszüntethető, mely nyilatkozatot írásban vagyok köteles eljuttatni az ÉBSZ 8200 Veszprém, Kertalja u. 22. alatti címére. Tudomásul veszem, hogy adataim feldolgozását az ÉBSZ és a Kiállítók, valamint az ő megbízásukból esetlegesen harmadik személy végzi. Jelen regisztrációs lap elválaszthatatlan részét képezi az „ÉBSZ 2017 Építőgép Kiállítás” Általános Üzemeltetési Szabályzata. A regisztrációs lap aláírásával egyidejűleg alulírott regisztráló elismeri, hogy jelen regisztrációs lap elválaszthatatlan részét képező Általános Üzemeltetési Szabályzat tartalmát az ÉBSZ külön figyelemfelhívó tájékoztatását követően megismerte, azt magára nézve kifejezetten és kötelező érvénnyel elfogadta."

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.