Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Családi programok az ÉBSZ-en!!

Családi programok az ÉBSZ-en!!

Közeleg az Építőgép Kiállítás 2017- írja be naptárába ezt a háromnapos, szeptember 14-től 16-ig tartó programot, ahol testközelből tekintheti meg a legújabb építőgépek látványos bemutatóit!

 

A szakmai bemutatók mellett szórakoztató programok is várják a látogatókat, így például break dance show-k vagy akrobatikus táncelőadások – de különleges szórakozást ígér az építőgépkezelők versenye is.
A látogatók mindhárom napon részt vehetnek egy pontgyűjtő akcióban is, amelyben a legszorgalmasabb pontgyűjtők részesei lehetnek egy különleges harckocsi-túrának vagy egy Segway-túrának.

Tehát a jövő héten csütörtökön, pénteken és szombaton a tököli reptéren, reggel 10-től délután 6-ig várja az érdeklődőket az ÉBSZ Építőgép Kiállítás 2017, amely a szombati napon igazi családi programmá válik: a legkisebb látogatókat várja az Iszkiri játszóház, kreatív programokkal, társasjátékokkal és csupaszív animátorokkal!
A kiállítással kapcsolatos új információkat a weboldalunkon ismerheti meg, és kérjük, hogy kövessen minket a Facebookon is.

Üdvözlettel,
Az ÉBSZ Építőgép Kiállítás csapata