Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A TATRA igazgatója erősíti az ASCENDUM közép-európai csoportját

A TATRA igazgatója erősíti az ASCENDUM közép-európai csoportját Az elmúlt 6 évben a cseh családi vállalkozás, a TATRA TRUCKS cég (teherautó és mobilitási gyártó) rendkívül eredményes újraélesztési projektjéhez, működtetéséhez járult hozzá, mint kereskedelmi igazgató David Pipal (36), aki 2019. május 1-től az ASCENDUM operatív csapat vezetőjeként felelős lesz a Hub North East régiós tevékenységért, azaz Csehország, Szlovákia, Magyarország és Románia területén végzett üzleti tevékenységért.  

Ez a változás része az ASCENDUM előremutató terveinek, amelynek célja, hogy nagyobb figyelmet szenteljen, összpontosítson a helyi piacokra az érdekeltségi területeinek délnyugati és északkeleti régióra való felosztásával, ez utóbbiértt David Pipal lesz a felelős. Kiemelt cél nagyobb piaci részesedések megszerzése, ami igen ambiciózus, tekintve, hogy az ASCENDUM 2018-as eredményei a rekordértékeket mutatnak.

 

A salzburgi székhelyű ASCENDUM CEG a világszerte működő ASCENDUM Csoport tagja, amely mintegy 1400 alkalmazottat foglalkoztat és világszerte közel 1 milliárd euro forgalmat bonyolít le. Közép-Európa régiójában az ASCENDUM a VOLVO Construction Equipment építőgépek forgalmazója, valamint számos más márka képviselője, mint a SENNEBOGEN, a Rammer, az EPIROC vagy az ATLAS Copco.